Web Analytics Made Easy - Statcounter

 آیدین رحمانی در جلسه مشترک کمیسیون ایمنی راه‌ها و شورای هماهنگی ترافیک استان، آمادگی شهرداری‌ها و دستگاه‌های امدادی و راهداری برای فصل بارش و عملیات زمستانی را خواستار شد و گفت: با آغاز فصل بارش‌ها و سرما، روانسازی ترافیک و جلوگیری از وقوع حوادث ناگوار در معابر درون و برون شهری بسیار پراهمیت بوده و برهمین اساس مجموعه عوامل خدماتی شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجرایی ذی ربط باید نسبت به آماده سازی ناوگان امدادی و تجهیز ماشین آلات برف روب تدابیر لازم را برای بازگشایی مسیر‌ها داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی شرایط راهدار خانه‌های استان را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: انتظار می‌رود تمام شرایط و امکانات لازم از جمله ذخیره سازی سوخت، وسایل گرمایشی، جیره غذایی برای پذیرش مسافران در راه مانده آماده باشد.

این مقام مسئول در ادامه با اشاره به اینکه ۳۴ درصد جمعیت استان در مناطق روستایی ساکن است گفت: تلفات روستایی یکی دیگر از بحث‌های مهمی است که متاسفانه شاهد رشد آمار در برخی از مناطق هستیم و می‌طلبد راهداری و مجموعه پلیس راه در خصوص ایمن سازی و نصب تابلو، علایم و خط کشی و افزایش گشت‌های نظارتی در این محور‌ها برای کنترل حوادث و کاهش تلفات اقدامات لازم را انجام دهند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در ادامه بر مسئولیت شهرداری در حوزه حمل و نقل عمومی نیز تاکید کرد و اظهار داشت: با توجه به اصلاح قیمت بنزین ارتقاء ناوگان حمل و نقل عمومی از برنامه‌های مهم دولت در ارائه خدمات مطلوب به شهروندان، در سفر‌های درون شهری است و برای گسترش دامنه این خدمات در شهر‌ها باید در مسیر‌ها و برنامه حرکتی اتوبوس‌ها بازنگری انجام گیرد.

رحمانی در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع آلودگی هوا اشاره کرد و گفت: افزایش سن ناوگان و فرسوده بودن آن از عوامل اصلی آلودگی هوا است که بر سلامت و زندگی مردم تاثیر منفی دارد و درهمین راستا انتظار داریم شهرداران با توجه به رسالت خود در مدیریت ناوگان حمل و نقل عمومی نسبت به ارتقاء کیفی ناوگان نقشه راهی را داشته باشند.

وی همچنین بر اجرای سریع مصوبات کمیته فنی شورای ترافیک استان تاکید کرد و افزود: مواردی که در کمینه فنی به تصویب نرسیده با هماهنگی اعضا محترم جلسات را به سرعت تشکیل داده و موضوع را برای تصویب و عملیاتی شدن آن اقدام نمایند تا با عملیاتی شدن آن شاهد کاهش ترافیک و کاهش آلودگی هوا در شهر‌ها باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در ادامه این جلسه به تغییرات اصلاحیه در قیمت بنزین نیز اشاره کرد و گفت: افزایش قیمت بنزین و تاثیرات آن در افزایش نرخ کرایه‌ها و خدمات عمومی به عنوان یکی از دغدغه‌های مدیران استانی و کشوری است که با تشکیل ستاد‌های استانی پایش پیمایش حمل ونقل و شرایط اجرای این طرح و موارد تاثیرگذار در قیمت سایر اقلام و خدمات بصورت دقیق مورد کنترل و نظارت قرار گرفته است.

رحمانی افزود: در این ستاد موارد پیشنهادی در جهت اصلاح و رفع نگرانی آحاد جامعه بویژه فعالان در حوزه حمل ونقل بدقت بررسی و موارد پیشنهادی از جمله سهمیه سرویس مدارس، تاکسی‌های تلفنی و بی سیم به ستاد ملّی و وزارت کشور اعلام گردید.   در حال تکمیل/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: استانداری اخبار اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۶۷۳۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت

امتداد - عزیزی گفت: در این مرحله از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری بیش از ۳۰۰ هزار دستگاه وانت بار شناسایی شدند که این میزان به معنی این است که بیش از ۱۰ درصد از این ناوگان عمومی فاقد بیمه شخص ثالث بوده اند.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ، سید کاظم عزیزی معاون صنایع و انرژی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور در گفتگو با فرکانس بیمه اظهار کرد: در این مرحله از اجرای ماده ۴۸ قانون بیمه اجباری خسارات وارده به شخص ثالث، اطلاعات کامل ناوگان وانت بارهای کشور که نزدیک به ۳ میلیون دستگاه بوده است از حیث دارا بودن بیمه نامه شخص ثالث بررسی شد که مشخص گردید ب

عزیزی با بیان اینکه اطلاع رسانی به این گروه از ناوگان از ماههای گذشته آغاز شده است و برخی از این خودروها پس از اطلاع رسانی اقدام به اخذ بیمه نامه نموده اند، بیان کرد: آمار و اطلاعات مربوط به دریافت کنندگان بیمه شخص ثالث، به زودی اعلام خواهد شد.

مجری طرح ماده ۴۸ قانون بیمه شخص ثالث همچنین در رابطه با تاثیر اجرای این ماده قانونی در میزان مراجعه دارندگان ناوگان فاقد بیمه جهت اخذ بیمه نامه شخص ثالث گفت: این ماده قانونی یکی از مهم ترین مواد قانونی و موثرترین ابزار جذب جامعه هدف جهت دریافت بیمه نامه شخص ثالث می باشد و اثرات اجرای آن در این خصوص تاکنون مشهود و ملموس بوده است و از سوی دیگر اجرای این ماده قانونی، از اهمال دارندگان وسایل نقلیه فاقد بیمه نامه نسبت به تاخیر در تمدید به موقع بیمه نامه شخص ثالث پیشگیری نموده و بازدارندگی موثری خواهد داشت.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • نکات ایمنی مهم برای شارژ کردن گوشی های هوشمند؛ اگر موبایل دارید، بخوانید
  • ۲۰ دستگاه خودرو به ناوگان هلال احمر اضافه می‌شود
  • اختیارات استان‌ها در اجرای طرح مولد سازی افزایش می‌یابد
  • لزوم حفظ حریم مادی‌ها و انهار در ناژوان
  • تراز دریاچه ارومیه به ۱۲۷۰.۶۰ متر رسید/لزوم تغییر الگوی کشت
  • کنترل ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • ۳۰۰هزار وانت‌بار فاقد بیمه در نوبت بعدی اجرای طرح عدم تخصیص سهمیه سوخت
  • نظارت و کنترل بیش از ۱۸۰۰ دستگاه ناوگان حمل و نقل عمومی در سیستان و بلوچستان
  • الحاق ۴۳ دستگاه خودرو و موتورسیکلت به ناوگان فرماندهی مرزبانی خراسان رضوی
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان